Over ons

Door roken, koffie, cola en de vele kleurstoffen in het hedendaagse eten en drinken is de kans op verkleuring van de tanden sterk aanwezig. Ook wij hebben hier in het dagelijks leven last van. We zijn lang opzoek geweest naar een oplossing en kwamen tot de conclusie dat de meeste tandbleekmiddelen in de markt zeer chemisch zijn. Daarnaast lijden ze vaak tot gevoeligheid, pijn en irritatie.

Wij vinden dat dit anders moet. Zo zijn wij gaan bouwen aan de toekomst met de term Smile-Care, oftewel zorg voor de glimlach.  

Wij geloven dat SmileCare net zo belangrijk is als Skincare! Het belang van een wittere glimlach gaat verder dan alleen esthetiek. Het werkt psychologisch en geeft merkbaar een boost aan eigenwaarde en het geeft een zeer verzorgde indruk.

In onze webshop vind je de beste tandenbleekproducten die zijn ontwikkeld om je een snelle, eenvoudige en veilige manier te bieden om je tandkleur te verbeteren. Onze producten zijn gemakkelijk te gebruiken en geven snelle resultaten, zodat je snel kunt genieten van de positieve effecten van een witte glimlach.

Met ons merk staan we niet alleen voor tandenbleken, maar ook voor algemene schoonheid en verzorging. Daarom streven we in de toekomst voor een uitgebreid assortiment aan cosmetica, waaronder gezichtscrèmes, lippenbalsems en nagelverzorging.

weldoordachte cosmetica producten zonder schadelijke stoffen

Onze missie

Onze missie

Onze missie is om weldoordachte cosmetica producten te ontwikkelen die je dagelijks leven verbeteren, zonder schadelijke stoffen.

Onze visie

Onze visie is om een gevestigd en succesvol cosmetica brand te creëren voor iedereen in de wereld.

Kernwaarden

- Schoonheid - Kwaliteit
- Effectiviteit - Uniekheid

Een witte glimlach

Psychologisch aspect

Een witte glimlach is meer dan alleen een esthetische verbetering. Het kan een wereld van verschil maken voor je zelfvertrouwen en uitstraling. Witte tanden geven de indruk van een gezonde en verzorgde levensstijl en kunnen je helpen een positieve eerste indruk achter te laten.

Maar het psychologische voordeel stopt niet bij een eerste indruk. Witte tanden kunnen ook bijdragen aan een verhoogd zelfvertrouwen en een verbetering van je uitstraling in het algemeen. Je zult je meer op je gemak voelen bij het lachen en praten met anderen en je zult trots zijn op het resultaat.

Iets dat wij wilen uitdragen als onze term voor de markt

Smilecare

Smilecare is de nieuwe trend in verzorging voor je lach. Net zoals skincare gericht is op de verzorging van je huid, is smilecare gericht op de verzorging van je tanden en lach.

Het betekent de aandacht besteden aan de gezondheid en het uiterlijk van je tanden, om er zeker van te zijn dat je altijd kunt stralen met een mooie, witte lach.

Verzorging van je lach, met de beste en veiligste ingrediënten.

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om je te helpen bij de verzorging van je lach, met de beste en veiligste ingrediënten.

Of je nu op zoek bent naar een manier om je tanden te bleken of gewoon om ze gezond te houden, bij smilecare vind je alles wat je nodig hebt.

Maak nu de stap naar een stralende lach en ontdek de voordelen van smilecare voor jezelf. Shop nu in onze webshop en ervaar het verschil!