Veelgestelde vragen

Ontdek alles wat je moet weten over onze producten in onze uitgebreide lijst met veelgestelde vragen. Van informatie over onze garantie en retourbeleid tot antwoorden op vragen over betalingen en verzending - onze FAQ-pagina is je one-stop-shop voor alle antwoorden. Bespaar tijd en krijg snel antwoord op je vragen met onze handige FAQ-pagina.

PAP+ Tandbleekstrips

Hoe werken PAP+ Teeth Whitening Strips?

PAP+ Teeth Whitening Strips hechten zich goed aan je tanden en vallen niet uit. De strips plakken pas wanneer ze in contact komen met je tanden. De actieve ingrediënten zorgen voor veilig en effectief gebruik, waardoor je geleidelijk wittere tanden krijgt.

Zijn PAP+ Teeth Whitening Strips veilig?

Ja, PAP+ Teeth Whitening Strips zijn veilig in gebruik. De actieve ingrediënten zijn speciaal ontworpen om de tanden veilig te bleken. Bovendien zijn de strips gemaakt van zachte materialen die geen schade aanbrengen aan je tanden en tandvlees.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voordat ik resultaat zie?

Met PAP+ Teeth Whitening Strips zie je al na één behandeling resultaat. Het is echter aanbevolen om de kuur van 14 behandelingen te volgen voor het beste resultaat. De strips zijn ontworpen om geleidelijk aan de tanden te bleken, waardoor het resultaat op lange termijn zichtbaar blijft.

Hoe lang moet ik de PAP+ Teeth Whitening Strips gebruiken?

Het wordt aanbevolen om de kuur van 14 behandelingen te volgen gedurende twee weken, maar je kunt de strips zo lang gebruiken als je wilt totdat je tevreden bent met het resultaat. Het wordt aanbevolen om vervolgens eens per maand een onderhoudsbehandeling uit te voeren om het resultaat te behouden.

Hoe moet ik de PAP+ Teeth Whitening Strips gebruiken?

Het gebruik van de PAP+ Teeth Whitening Strips is eenvoudig. Breng de strip aan op je tanden en laat deze ongeveer 30 minuten zitten. Verwijder de strip en poets je tanden om eventuele resten te verwijderen.

Kan ik eten en drinken terwijl ik de PAP+ Teeth Whitening Strips gebruik?

Het wordt afgeraden om te eten of te drinken terwijl je de PAP+ Teeth Whitening Strips gebruikt. De strips kunnen loskomen als je eet of drinkt, waardoor het bleekproces minder effectief wordt. Het is aanbevolen om te wachten tot een half uur na de behandeling voordat je eet of drinkt.

Zijn PAP+ Teeth Whitening Strips geschikt voor gevoelige tanden?

Ja, de PAP+ Teeth Whitening Strips zijn veilig voor gevoelige tanden. De actieve ingrediënten zijn ontworpen om zacht te werken en geen pijn of ongemak te veroorzaken.

Kan ik de PAP+ Teeth Whitening Strips gebruiken als ik tandheelkundige restauraties heb zoals vullingen, kronen of bruggen?

De PAP+ Teeth Whitening Strips zijn ontworpen om te werken op natuurlijke tanden. Ze kunnen het materiaal van tandheelkundige restauraties niet witter maken.

Kan ik de PAP+ Teeth Whitening Strips gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

We raden zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aan om hun tandarts te raadplegen voordat ze PAP+ Teeth Whitening Strips gebruiken.

Zijn er bijwerkingen?

Bijwerkingen vrijwel nooit voor. Dit product is gemaakt voor veilig gebruik. Mocht je toch lichte bijwerkingen krijgen, zoals gevoelige tanden en gevoelig tandvlees. Stop dan de behandeling en neem contact op met uw tandarts.

Verzending

Wat zijn de verzendopties en -kosten?

We werken samen met een shippingcenter die onze pakketten verzorgd. De cutoff tijd is 23:59. Als je voor deze tijd besteld heb je dit de volgende werkdag (en vaak zaterdag) in huis.

De verzending naar Nederland en België is gratis vanaf €35. De normale verzendkosten hebben we verlaagd naar €2,95.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

We streven ernaar om de bestellingen voor 23:59 dezelfde werkdag na ontvangst van betaling te verzenden.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?

We hanteren een cutoff tijd van 23:59 en volgende dag levering. In de meeste gevallen wordt dit netjes gehaald. Zondag is uitgesloten van levering. Voor internationale zending is het sterk afhankelijk van de vervoerder. Gemiddeld ligt dit op 3-7 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, we sturen een e-mail met een trackingnummer zodra je bestelling is verzonden. Je kunt je bestelling volgen via de website van de vervoerder.

Wat gebeurt er als mijn bestelling niet aankomt?

Als je bestelling niet binnen de geschatte levertijd aankomt, neem dan contact met ons op en we zullen het voor je uitzoeken. We streven ernaar om eventuele problemen met de verzending zo snel mogelijk op te lossen.

Garantie en retouren

Wat is jullie garantiebeleid?

We bieden een garantie op al onze producten tegen fabricagefouten en defecten. Als je een probleem met ons product hebt, neem dan contact met ons op en wij zullen het voor je oplossen.

Wat gebeurt er als ik een beschadigd product ontvang?

Als je een beschadigd product ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen het probleem voor je oplossen en zorgen dat je een nieuw product ontvangt.

Kan ik een product retourneren als het niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Ja, je kunt je product retourneren als het niet aan je verwachtingen voldoet, zolang de verpakking nog in een plastic seal zit, dus ongebruikt is.

Hoe lang heb ik om een product te retourneren?

Je hebt 14 dagen de tijd om een product te retourneren na ontvangst van uw bestelling.

Moet ik betalen voor de retourzending van een product?

Ja, je kan er voor kiezen om het product zelf naar ons te retourneren. Deze kosten betaal je zelf. Een andere optie is dat wij een retourlabel leveren. Er wordt dan een bedrag van het retourlabel verrekend met de terugbetaling.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terugkrijg na het retourneren van een product?

We streven ernaar om je geld binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product terug te betalen. Het kan echter langer duren voordat het geld op je rekening staat, afhankelijk van je bank.