Onze PAP+ Formule

Wij hebben tandbleek-strips ontworpen die op een verantwoorde manier direct resultaat laten zien. Dat betekent geen tandvleesirritatie, geen gevoelige tanden en resultaat na slechts één behandeling. Daarnaast maken wij gebruik van dry-strips. Dit is een nieuwe technologie waarbij de strips zeer goed op de tanden plakken. Hierdoor zijn ze dus ook gebruiksvriendelijk en kan je deze gebruiken terwijl je doorgaat met je alledaagse bezigheden.

Na het aanbrengen van de strips op je tanden hecht elke strip zich stevig aan het tandoppervlak en werken de actieve ingrediënten van de PAP+ formule op de tandstructuur. Dit zorgt voor snelle en efficiënte bleek resultaten.

Onze PAP+ formule is klinisch onderzocht.
Na slechts één behandeling is het volgende te concluderen:

 • 100% van de deelnemers behaalde direct resultaat

 • Bij 61,9% van de deelnemers verbeterde de tandkleur met 3+ tinten

 • Geen van de deelnemers had last van gevoeligheid

 • Gemiddeld resultaat van 3 a 4 tinten verbetering

 • Maximaal resultaat van 8 tinten verbetering

Certificaat voor veiligheid en kwaliteit

Onze strips zijn door middel van onderzoek getest en bewezen effectief te zijn in het verwijderen van vlekken op uw tanden, waardoor ze zichtbaar witter worden.

De strips zijn niet alleen klinisch getest, maar zijn ook voorzien van een officieel certificaat dat de veiligheid en kwaliteit van ons product garandeert.

 • PAP

  Phthalimidoperoxycaproic Acid. Dit is het ingrediënt dat peroxide vervangt. Het is een middel dat de tanden op een veilige manier bleekt.

 • Charcoal Powder

  Reinigt het tandoppervlak door de absorberende werking van actieve houtskool. Hiermee herstel je de natuurlijke kleur van de tanden.

 • Cellulose Gum

  Een verdikkingsmiddel dat actief wordt wanneer het in aanraking komt met de tanden. Hierdoor blijven de strips goed op de plaats zitten.

 • Cocos Nucifera (Coconut) Oil

  Kokosolie is in staat om schadelijke bacteriën in de mond te vernietigen die tandplak en tanderosie veroorzaken.

1 van 4

Over de klinische studie van PAP+

Het PAP+ klinische onderzoek werd uitgevoerd door een tandarts in een externe faciliteit en omvatte 44 mensen tussen de 19 en 55 jaar oud. Elke deelnemer volgde een enkele behandeling van tien minuten met een "nieuwe whitening formule" in een merkloze verpakking. 50% van de deelnemers kreeg een placebo en de andere 50% kreeg de PAP+ formule.

 

Wat is het verschil tussen traditionele whitening strips op basis van peroxide en onze whitening strips op basis van de PAP+ formule?

Het verschil tussen deze blekende ingrediënten is dat wanneer peroxide werkzaam wordt er vrije radicalen vrijgemaakt worden die tanden en tandvlees kunnen beschadigen. Deze vrije radicalen beschadigen de organische moleculen om verkleuring tegen te gaan, en kunnen ook ongewenste bijwerkingen veroorzaken, zoals gevoeligheid, tandvleesirritatie en demineralisatie van de tanden.

Phthalimidoperoxycaproic Acid, oftewel PAP reageert op vergelijkbare wijze met tandvlekken, alleen dan zonder dat er vrije radicalen vrijkomen. Dit betekent dat de moleculen die verantwoordelijk zijn voor de verkleuring veilig worden afgebroken, zonder risico op gevoeligheid, pijn of schade.


Bronnen en onderzoek:

Sciencedirect artikel over PAP.

Vrije radicalen aanpak voor tandenbleken

Peroxidevrije bleekresultaten al na 1 behandeling